Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Bar lounge

Een open invitatie voor een koffie afspraak, high tea of borrel

De Bar lounge wordt gekenmerkt door donkere, zwoele kleuren. Een sfeervolle open haard, knusse hoekjes, prachtige kunstobjecten en comfortabele bankjes vormen de huiskamer van het hotel.

Beschouw de Bar lounge als een open invitatie voor een koffie afspraak, High tea of een borrel. Maak een keuze uit het rijke aanbod van bieren, cocktails, whisky’s en wijnen.

Koffiespecialiteiten

Onze barista bereidt voor u onze koffiespecialiteiten. Uiteraard kunt u kiezen voor een cappuccino of espresso maar wij schenken ook veel aandacht aan de mooiste Latte’s. Trakteer uzelf hierbij op een heerlijk stuk huisgemaakte appeltaart, verrukkelijke friandises of onze specialiteit: Financier cake met citrus. Ook met uw zakelijke afspraak kunt u hier onder het genot van een kopje koffie de agenda doornemen.

High Tea

Geniet iedere dag van een uitgebreide High Tea. Onder het genot van een glaasje bubbels of luxe Fair Trade Communitea thee serveren wij u twee gangen; een hartige en zoete gang. Natuurlijk ontbreken de High Tea specialiteiten niet, maar wij verrassen u ook met een aantal huisgemaakte specialiteiten.

Meer over onze High Tea!

Cocktails

Nipt u het liefste van een klassieke Martini of laat u zich liever verrassen door een moderne cocktail? Onze bartenders laten u oude smaken herontdekken of nieuwe beleven. Hierbij wordt gewerkt met toonaangevende merken en verse ingrediënten.

Bekijk onze cocktailkaart!

Bites

In onze bar kunnen wij u tijdens een borrel tot 22.00 uur heerlijke bites serveren. Uiteraard hebben wij typisch Hollandse bitterballen in ons assortiment die u uitstekend zullen smaken bij een biertje. Bij onze wijnen past een kaasplankje perfect. Kies een Asian Dimsum box als u een vers bereidde cocktail verorberd.

The College Jazz

Regelmatig organiseert het hotel The College Jazz. De zwoele jazz klanken kleuren prachtig bij de sfeer en uitstraling van de Bar Lounge. Daarnaast leent de huiskamer van het hotel zich uitstekend voor een netwerkborrel of vrijdagmiddagborrel.

Bekijk onze agenda

Openingstijden

  • De bar is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur.
  • Van zondag tot donderdag is de bar geopend tot 23.45 uur.
  • Op vrijdag en zaterdag is de bar geopend tot 00.45 uur.